Benvinguts al Bloc

Benvinguts al meu bloc! Primer de tot presentar-me, sóc l'Alba i estudio a Blanquerna al primer any del grau d'Ed.infantil. El fet que m'ha portat a dur a terme aquesta carrera és la meva gran vocació cap als nens. Des de ben petita sempre m'han agradat, i la meva idea era ser professora. I, aquí estic, intentant descobrir experiències noves que em portaràn allà on vull arribar, i què més bé que desenvolupar-ho mitjançant un Bloc.

dimarts, 14 de desembre del 2010

9/12

Avui a classe de seminari hem estat parlant sobre els nostres antics professors. Hem parlat dels professors bons i dolents. Ha sorgit el tema de la implicació per part dels professors en la seva feina, ja que això influeix molt. Molts de nosaltres ens hem trobat amb la mateixa opinió de què alguns professors no tenien la il·lusió i les ganes que s'han de tenir per aquesta feina, perquè gràcies al professors els nens aprenent i ens l'eina funamental del seu aprenentatge. Aquest cas, ha sorgit molt en molts de nosaltres, i des de el meu punt de vista és greu que actualment encara trobem casos d'aquests. També em parlat l'interés en l'alumne/a amb alguns professors, ja que no tots són tants dolents,i ens la gran majoria de nosaltres ens hem pogut trobar a professors que ens han dedicat temps i ganes perquè aprenguem, i també en el seu aprenentatge fora de l'escola i la relació amb els pares-nens.

Per últim i finalitzar la classe hem estat parlant de les notícies educatives que haviem preparat per comentar aquells dia, on hi vam poder parlar del 1x1, és a dir per a cada alumne/a un ordinador, també dels directors d'escoles, dels projectes presentats en diferents universitats, etc.

Seminari 30/11

Avui ha classe de seminari hem estat veient les presentacions dels companys de 2n, que repeteixen el módul i van amb nosaltres a seminari. Van ser unes presentacions molt adequades i interessants, ja que vam veure diferents escoles i diferents modes d'ensenyament. Entre totes es van sorgir temes, de com ensenyar als nens de manera que se'ls ensenya jugant i en el dia a dia, d'altres feien grups de colors depenen del grau de nivell i aprenentatge, entre d'altres coses que vam comentar entre tots.
Per acabar, caldria dir que ha estat una classe molt aprofitosa ja que no hem estat parlant i debatint tota la estona, però em pogut observar diferents mètodes i maneres d'estar a l'escola, ja que totes les escoles eren totalment diferents.

Seminari 23/11

L'altra dia a classe de seminari vam fer les exposicions de la setmana extraordinària. El meu grup estava format per la Lorena Comino, Judith Calzada.

Aquí us deixo el powerpoint realitzat per les tres:

Setmana extraordinària SAE